donderdag 27 oktober 2011

Belgian Zombie Foundation

Het Belgium Zombie Foundation is een project, op poten gezet door twee jonge antwerpse (inmiddels brainless) studentes. Met als enige doel om de wereld te veroveren door verspreiding van de infectie die ons al in zijn macht heeft.

Dit project is opgezet om al het nieuwe bloed op weg te helpen met zijn eerste stapjes in de wondere wereld van ons leven na de dood.

Het doel van deze blog is om een plaats te zijn waar je zoveel mogelijk zombie informatie kan vinden. Gaande van reviews over films, blogs & games tot make-up tutorials, tips & DIY. Eveneens schrijven we verslagen over events gerelateerd aan zombies & horror.

Wij zoeken altijd nog mensen die net zoals wij gepassioneerd zijn over zombies & die op vrijblijvende basis willen schrijven voor ons. Je mag contacteren op TheObscurialist [AT] live.be of ons toevoegen op onze page.

Lotz of brainz;
The BZF-team.

2 opmerkingen:

Lavos zei

Moehahaha :p Evengoed als het ZAF :p BZF :D Nujah, ik heb ier thuis nogal wat dvdkes liggen en ook een hoop zombie bordspellen. Misschien kan ik wel eens een poging doen om iets te schrijven ;) Ik zal er nog een s over nadenken

Sheridan zei

Ze zijn meer dan welkom! ;)