dinsdag 22 november 2011

Zombie Archetypes: Just Married.

Deze keer een artikel over het pasgetrouwde koppel dat inderdaad de rest van hun heel erg korte leven samen doorbracht - al was het waarschijnlijk op een iets andere manier dan ze hadden gehoopt.

Waarom?

Het heeft iets lekker dramatisch en theatraal: de mooiste dag van je leven draait uit op een absolute nachtmerrie. Dit is uiteraard vooral leuk om als koppel te doen.
En als extra bonus
- voor de vrouwen: elk excuus om een fancy jurk aan te doen is een goed excuus, niet?
- voor de mannen: suit up!

Hoe?

Dit type is iets duurder om te realiseren, gezien trouwjurken en kostuums zelfs tweedehands nog relatief prijzig zijn - maar het is de kostprijs helemaal waard. Verzorg je kostuum tot in de details zoals je het op je eigen trouwdag zou doen (op de mooiste dag van je leven lever je geen half werk)... en maak er dan een zootje van. Uitgeveegde makeup voor haar en een loshangend strikje voor hem zijn zeker een aanrader, en vergeet vooral het boeket en de ring niet!
Wel even een waarschuwing: niet iedereen heeft er de moed voor om trouwkleren zo kapot te maken (Xanthy is er bijvoorbeeld niet toe in staat).

Inspiratie

Nogmaals een heel populair concept, dus inspiratie genoeg. Al deze foto's komen van wedinator.icanhascheezburger.com (ja, dit zijn echte trouwpartijen).


En nog een extra bonus:
Gevonden op weheartit.com

Lots of brains, The BZF-team

Geen opmerkingen: