dinsdag 3 januari 2012

BZF: Zombie me - wedstrijd

Sinds de start van onze Belgian Zombie Foundation siert een van onze eigen medewerkers (getrokken door een andere medewerker) onze page; maar voor het nieuwe jaar vonden wij dat het eveneens ook tijd was voor een nieuwe foto én promotiemateriaal.

Daarom hebben wij als team besloten om ons motto 'Voor en door zombies' in echte realiteit te zetten: wij willen jou voor ons nieuw foto- & promotiemateriaal! Wat is er nu leuker dan een van onze geïnfecteerden op onze page & blog?

Onze prijs is het winnen van een photoshoot; met ons & voor ons BZF.
Het BZF-team bestaat namelijk uit een professionele make-up artieste, een semi-pro (hobby) fotografe & een vrij ervaren alternatief model. En wij drie zijn van plan om jou te begeleiden tijdens het uitwerken van dit proces & resultaat. Epic of niet?

Wat kan je verwachten: de getalenteerde Karen zal het gedeelte van make-up onder klauwen nemen om je volledig om te vormen tot een van onze dierbeminde geïnfecteerden; waarna Xanthy je zal bijstaan met de assistentie van poseren & houding. Tot slot zal Laura de volledige magie doen van het vastleggen, retoucheren & uiteindelijk ook publiceren van deze foto's. Voor jezelf kan je 6 tot 9 foto's erbij verwachten die je voor persoonlijk gebruik mag houden & het BZF-team zal een deel van de fotos gebruiken voor promotie; blog & page.

Nieuwsgierig naar resultaten? Hier zijn er twee gemaakt (door Laura) voor de 1z Antwerpse Zombiewalk die nooit gebruikt zijn geweest. Modellen zijn Xanthy (1e) & Margot (2e) (voor degene die graag een extra nieuwtje willen: deze fotos zijn uiteindelijk gebruikt in "Bite Magazine" & hebben zelfs de cover gehaald!).

Klinkt goed of niet soms?
Wanneer onze page 100 likes haalt gaat de wedstrijd officieël van start EN vertellen wij ook tot in alle details en puntjes hoe je dit kan winnen. So keep spreading the infection!


Lots of brains,The BZF-team

Geen opmerkingen: