dinsdag 3 januari 2012

Zombie-Me Wedstrijd

Bij deze onze wedstrijd Zombie Me, die vandaag van start is gegaan naar aanleiding van onze 100 likes!

In ons vorig bericht kon je al lezen wat de (epische) prijs was voor de winnaar.
Indien je deze nog niet las, hier is de prijsblog nog eens. In het kort: oneindige roem en glorie als nieuw gezicht van BZF!

Maar hoe doe je dat nu, die prijs winnen?
Gezien wij er natuurlijk een zalige shoot van willen maken, hebben we de beste zombie voor de job nodig. Overtuig ons ervan dat jij die zombie bent!

1.Stuur ons een foto van jullie beste zombieface.

Hoe jullie dit invullen is volledig aan jullie. Wees creatief (of hersendood).
Er zijn wel een paar regels aan verbonden:

- Een zombieface kan je natuurlijk niet met je buik maken: je foto moet een headshot zijn. Alleen de bovenkant dus, van je gezicht tot maximaal aan de borst.

- Geen photoshop alsjeblieft. Als je gewoon alles erop of eraf kan photoshoppen heb je geen makeup artists en fotografen meer nodig, toch? Het zou ook wat oneerlijk zijn tegenover de mensen die zoveel moeite in hun makeup steken. Een beetje belichting aanpassen of zo mag natuurlijk wel.

- zet ergens je naam op
. Hou een papiertje vast waar je je naam hebt opgeschreven, stempel het op je voorhoofd, borduur het op je hemd. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je naam mee op de foto staat.


2. Vertel ons waarom jij de beste zombie bent.

Schrijf een kort tekstje waarin je ons uitlegt waarom jij perfect zou zijn voor de shoot. Heb jij speciale eigenschappen die een ander niet heeft? Doen al die andere zombies jou gewoon na? Is een fotoshoot met jou de enige manier om de wereld te redden? Laat je volledig gaan. Het hoeft echt geen ellenlang literair meesterwerk te zijn, een paar zinnen zijn eigenlijk al voldoende.


Verward? Hier een voorbeeldje:

Een headshot van jezelf als zombie met ergens je naam erin, en dan nog een kort tekstje:


"Xanthy is obviously best zombie. Want ik heb duidelijk geen hulp nodig om er griezelig uit te zien, en bij de shoot bespaart dat de BZF-leden heel wat werk. Daarom moeten jullie dus allemaal op mij stemmen.
PS. op mij stemmen is ook de enige manier om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat."
-----------

je krijgt ongeveer 4 weken: de deadlineis 21 februari 2012.
Hierna zetten we een map online op Facebook, waar je gedurende 2 glorieuze weken op jouw 3 favoriete zombies kan stemmen. Dit kan je doen door hun foto's te liken. Niet jezelf natuurlijk...

-----------

Stuur je foto en tekst naar belgianzombiefoundation@gmail.com met als onderwerp “zombie me”. Tekst liefst in een Word-document met je naam er bij, dat maakt het makkelijker voor ons.
Vermeld ook je leeftijd: als je jonger dan18 bent, vragen wij namelijk dat een ouder of voogd het shootcontract mee tekent. Dat doen we om problemen te voorkomen.
 
Concrete details zoals locatie en datum worden met de winnaar afgesproken.
Voor verdere vragen kan je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

Veel succes,
The BZF-team.

HetBZF-team kan in de periode van inzendingen en stemming aanpassingen maken in het reglement wanneer dit noodzakelijk lijkt. De winnaar gaat er ook mee akkoord een contract te tekenen voor de shoot (en ingeval van minderjarigheid dat de ouders mee tekenen), waar alle afspraken opstaan ivm gebruik van foto's, credits en publicatie.
Als er blijk is van bewust verkeerd doorgegeven informatie of valsspelen, kan het BZF-team deelnemers disqualificeren.

Geen opmerkingen: